Cuper, träningsläger och klassresor

Börjar det blir dags för laget att åka på en cupp eller kanske ett träningsläger?

Eller ska din klass åka på skolresa och behöver bygga på klasskassan?

Sälj olivolja som har många fördelar.

Olivolja

Det finns många typer av olivolja:

  1. Extra virgin olivolja: Anses vara den finaste och mest smakrika. Extra virgin olivolja (EVOO) är kallpressad från första-press oliverna. Den har en robust, fruktig smak med en antydan av bitterhet och pepprig finish. Idealisk för att ringla över sallader, doppa bröd eller förhöja smakerna i en maträtt.
  2. Jungfruolivolja: Något mindre intensiv än EVOO, jungfruolivolja ger en mild, fruktig smak. Den är lämplig för sautering och lätt matlagning.
  3. Ren olivolja: Denna blandning av raffinerade och jungfruolivoljor har en mildare smak. Den är mångsidig för daglig matlagning, vilket gör den populär i många hushåll.

Vår olivolja är en prisbelönt mycket omtyckt Extra virgin olivolja. Vill din klass eller ditt lag ha en enkel och smidig försäljning ska ni välja att jobba ihop med Olivprinsen. Det finns två olika sätt att sälja till klassen på:

Alt 1. Sälj med beställningslistor

Till att börja med kontaktar ni oss för att beställa ert säljmaterial. Därefter tar ni upp beställningar med hjälp av beställningslistorna. När ni är klara med detta gör ni en sammanställning av er försäljning och mailar till oss. Vi skickar därefter olivoljan till er som ni levererar till kunderna och tar betalt. Vi mailar er en faktura, ni behåller er vinst och vi avslutar er försäljning.

Alt 2. Ni har med er olivoljan direkt när ni säljer

Kontakta oss och gör er beställning. Sedan skickar vi olivoljan och säljmaterial till vald leveransadress och din klass kan starta försäljningen. Ni får samtidigt en faktura som ni betalar inom 40 dagar.

Vårt säljmaterial

Bra säljmaterial gör försäljningen lätt och rolig. Vi har tagit fram en fin broschyr som ni har med er när ni säljer. Dessutom har vi bra material som ni kan dela i era sociala medier för att på ett enkelt och smidigt sätt marknadsföra att ni säljer olivolja.